Ihan sairaan magee viikonloppu! Lotta oli lauantaina Seinäjoella VSP ja sai cacibin. Sunnuntaina Lottuska starttasi ihka ekan kerran agility-skaboissa ja, mitä teki neiti? Voe hyvänen aikanen.. Lottusiini vetäisi nollaradan ja sijoittui seitsemänneksi. SM- kisarata ei sitten mennyt nappiin, koska se meni kirjaimellisesti liian aikaisin putkeen.. :) Mutta minä olen vieläkin ihan liekeissä. Rupesin heti selailemaan loppuvuoden kisoja. Me ruvetaan nimittäin Lotan kanssa nyt ihan niinku tosissaan harrastaan "akiliittyä". Täytyy varmaan investoida niihin verkkareihin...paitsi.. ehkä ne "varkut" olivatkin menestyksen salaisuus. Ohjastajaa ei kiristänyt päästä, kun oli tarpeeksi tiukat "varkut"  jalassa.

2019049.jpgkuva: Jaana Linna

Ai niin, Raisuliinikin pärjäsi Seinäjoella ihan mukavasti. Se oli pn 3, vaca, va-sert :) Ainoa harmistus viikonlopussa oli, että sain sitten elämäni ensimmäiset ylinopeussakot.. ( tämä vain todistaa sen, että kannattaa pysyä nöyränä...paskan määrä on vakio...)

2019054.jpg

 

Isompi harmistus liittyy viime viikkon siten, että meidän pikku-Miniltä murtui häntä ja eläinlääkäri haluaa leikata siitä vaurioituneen palan pois. Olen aivan varma, että Mini porskuttaa yhtä iloisena lyhyemmälläkin hännällä, mutta juuri, kun se eka serttikin tuli saatua on niin harmillista lopettaa näytelmäkerhot..

2019060.jpg